Blog

„Keď to nejde“ alebo NEVYDARENÉ oblátkové cesto

„Keď to nejde“ alebo NEVYDARENÉ oblátkové cesto

Milí naši, poznáte to... Pripravené všetky potrebné prísady. Mlieko zohriate. Maslo roztopené. Cukor rozpustený. Misky, naberačky nachystané. Mixér vrndží. Oblátkovač sa hreje... A my vo víre každodenných povinností, očakávaných i neočakávaných okolností si radi prácu...

Ako správne používať včelí vosk 🐝

Ako správne používať včelí vosk 🐝

Včelí vosk je prírodný produkt včiel, ktorý má mnohostranné využitie. Jedným z nich je ako výborný konzervant pečúcich platní na našom oblátkovači Wafee. Ochrana spočíva v ošetrení a zakonzervovaní pečúcich platní, čím sa predchádza korózii a tiež zabraňuje...

Spomienka na spoluprácu s Lenivou kuchárkou

Spomienka na spoluprácu s Lenivou kuchárkou

Takto pred tromi rokmi sme obdarili náš Oblátkovač Wafee aj krstným menom. Pri tejto príležitosti sme oslovili známu a veľmi šikovnú blogerku Lenivú kuchárku (Veroniku Čopíkovú) do spoločnej pri pečení oblátok a vytvorení ďalšieho chutného receptu. Výsledkom boli...